Vapaa-ajan tontti Vapaa-ajan tontit | Lakeshore plots

Saviniementie 4, Piispajärvi, Suomussalmi

Hinta
18 100 €

Koko
-

Vuosi
-

Omaa rauhaa omalla rannalla erämaajärvellä!

Eräihmisen laadukkaat Silvestica Estates rantatontit Suomussalmen Piispajärvellä!

Lähes 1300 hehtaarin laajuinen kalaisa Piispajärvi on kaunis erämaajärvi, jonka suojaisia selkävesiä saaret viehättävästi rikkovat. Osa tonteista sijaitsee luonnollisen komeiden Pieni- ja Iso-Antinjärvien rauhallisilla rannoilla. Tontin ostajalla on mahdollisuus anoa jäsenyyttä kahdelle henkilölle metsästysseura Perinne-eräilijät ry:ssä.
Seura tekee yhdistyslain mukaiset päätökset jäsenyyksistä.
Alueella on metsästäjille myös laajat valtionmaat. Hossan kansallispuisto ja Kylmäluoman retkeilykeskus ovat noin 40 km päässä.

Kohteet sopivat erinomaisesti kaikille luonnossa viihtyville, esimerkiksi kalastajille ja marjastajille. Järvivesistöjen lisäksi tonteilta on vain lyhyt matka maamme parhaimpiin kuuluville kalastuskoskille Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Moottorikelkkailijaa odottavat aluetta halkovat laajat Kainuun reittiverkostot!

Piispajärvi sijaitsee n. 60 km Suomussalmen kaupunkitason palveluista. Kuusamo matkailupalveluineen mukaan lukien lentokenttä on noin tunnin, Kajaani n. 2 tunnin ja Oulu n. 2,5 tunnin ajomatkan päässä. Neljä hiihtokeskusta ja yksi golfkenttä ovat reilun tunnin ajomatkan päässä. Piispajärven kylällä noin 15 kilometrin päässä on oma kauppa!

Kunkin tontin rakennusoikeus on 230 kerrosneliömetriä; yksi enintään 170 k-m2:n suuruinen lomarakennus, yksi enintään 30 k-m2:n suuruinen sauna- tai talousrakennus, johon on sijoitettu sauna, sekä tarpeelliset muut talousrakennukset, joiden kerrosalaan sisältyy savusauna. Enintään 120 m2 lomarakennuksen 30 metriä ja sitä suurempien rakennusten vähintään 40 m rantaviivasta. 30 m2 saunan saa rakentaa 15 metrin etäisyydelle rantaviivasta.

Alueen tiestö on valmis kunkin tontin takarajalle asti.

Tarkempia tietoja saat alla olevista linkeistä.

Rakentamisesta alueella säädetään Piispajärven ranta-asemakaavassa.
Lataa kaavakartat ja kaavaselosteet alla lisätietolinkeistä.

Rakentamisesta voi kysyä lisätietoja Suomussalmen kunnan rakennustarkastajalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot
  • Matti Huhtala
  • LKV Rantamökki Oy
  • matti.huhtala@rantamokki.fi
  • +358400267179
Matti Huhtala

Kohdenumero9495823
Sijainti
  • Piispajärvi
  • Saviniementie 4
  • 89760
  • Suomussalmi
TyyppiVapaa-ajan tontti
HuoneistoselitelmäVapaa-ajan tontit | Lakeshore plots
VapautuminenHeti

Velaton hinta18 100 €
Myyntihinta18 100 €

Videoesittelyt

Kortteli/kiinteistön nimi25
Tontin pinta-ala7600 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaYksi enintään 170 k-m²:n suuruinen lomarakennus, yksi enintään 30 k-m²:n suuruinen sauna- tai talousrakennus, johon on sijoitettu sauna, sekä tarpeelliset muut talousrakennukset, joiden kerrosalaan sisältyy savusauna. Enintään 120 m² lomarakennuksen 30 metriä ja sitä suurempien rakennusten vähintään 40 m rantaviivasta. 30 m² saunan saa rakentaa 15 metrin etäisyydelle rantaviivasta.

PalvelutSuomussalmen palvelut, n. 60 km Piispajärven kyläkauppa Papupata, n. 15 km
LiikenneyhteydetOma auto